31. January

Modernizace bezobslužných platebních terminálů

Novinka

Nejlepší strategií rozvoje podnikání je přechod na moderní technologie. Jen pokud je váš obchod vybaven moderními zařízeními, může držet krok s rostoucími požadavky zákazníků, zvyšovat rychlost obsluhy, bezpečnost a přesnost zadávání plateb.

I my držíme krok s dobou a v průběhu jara a léta 2021 přineseme našim zákazníkům i obchodním partnerům novou modernizovanou řadu bezkontaktních platebních terminálů od předního výrobce Ingenico. Řada Self Series nabízí přímý přístup k bezhotovostním platebním technologiím. Výběrem správného modelu zajistíte akceptaci kontaktních či bezkontaktních plateb. Terminály nové řady Self/2000, Self/4000 i Self/5000 jsou uživatelsky přívětivé a kompaktní. Terminály jsou určeny pro integraci do vnitřních i venkovních samoobslužných zařízeních.

Obrázek článku

Modely Self/4000 a Self/5000, typu „tři v jednom“, jsou schopny akceptovat všechny druhy plateb díky integrované bezkontaktní čtečce a hybridní čtečce karet pro kontaktní karty. PIN lze zadat přímo na obrazovce či pomocí mechanické klávesnice podle typu zařízení.

Inovativní řada platebních terminálů Self postupně nahradí stávající námi nabízený terminál Ingenico iUC180 (IP, GPRS) a doplní velkou sadu CAT (iUP250LE; iUR250; iUC150B). Novější platební terminály disponují menšími rozměry pro uchycení než současný HW, nicméně ke každému kusu bude dodávána redukce. Nové řešení podporuje současnou verzi ECR2 protokolu a je kompatibilní se všemi nabízenými službami naší společnosti SONET.

Pro více informací či poptávku nás kontaktujte na obchod@paytenpos.cz.